Medlemssida

Medlem blir Du enklast genom att sätta in årsavgiften på vårt Bg konto: 252-8016, ange Ditt namn och Din adress på talongen. Till tidigare medlemmar skickas en inbetalningsavi ut årligen.

Årsavgiften gäller fram till nästa årsskifte, oavsett när på året den betalas in.

Fr.o.m 2022-01-01 är medlemsavgiften för enskild medlem 250 kr. Det går även att köpa ett familjekort som gäller för 2 vuxna och för barn upp t.o.m. 16 år. Familjekortet kostar 400 kr. Ange vid betalning om Du vill ha familjekort och skriv också vilka övriga familjemedlemmar som avses och eventuella barns födelsedatum.
Familjekort kan endast tecknas för familjemedlemmar bosatta på samma adress.

GDPR

Vi sparar uppgifter om dig i vårt medlemsregister så länge du är medlem i Hede Skoterklubb. Detta gör vi för att kunna skicka ut vårt årliga medlemsbrev och för att kunna förse vårt specialidrottsförbund SVEMO med medlemsstatistik. Om du vill veta vilka uppgifter vi har lagrade om dig så kan du kontakta oss via mail på info@hedeskoterklubb.se och begära ett registerutdrag. När du går ur föreningen raderar vi uppgifterna. Vi delar inte dina kontaktuppgifter med någon annan.

Märken

När Du blir medlem i skoterklubben får Du ett klistermärke med Ditt medlemsnummer på som Du kan sätta på Din skoter. Löser Du familjemedlemsskap får Du två klistermärken. Vill Du ha fler klistermärken kan Du beställa det från oss.

Vi säljer också tygmärken med Hede Skoterklubbtryck.

Skoterledskarta

Skoterledskartan, är tryckt i början av 2016, den är framtagen genom ett samarbete mellan klubbarna i Härjedalens snöskoterförening och Nordic Area. Kartan omfattar området från Storsjö Kapell ner till till Orsa och Älvdalen.
OBS! Det kan se ut som att våra leder är avgiftsbelagda men det är de inte!

Hede Skoterklubb och Hedevikens SSK har fortfarande kvar leder med frivillig ledavgift och ingår INTE i Nordic Areas ledsystem.

Området i västra Härjedalen, där skoteråkningen är reglerad enligt särskilda bestämmelser, ingår inte i kartan. Läs mer om det området på http://www.funasfjallen.se/vinter/gora/skoterleder/

Ledmärke

Sedan 2011 säljer Hede Skoterklubb ett eget ledmärke. Det kostar 260 kr och säljs bl.a på mackarna och en del affärer i Hedeområdet. Det går även att beställa genom en insättning på vårt Bg nr, se nedan.

Vår förhoppning är, i första hand, att de som inte är medlemmar men ändå åker på våra leder kan tänka sig att ge ett bidrag till lederna. Givetvis får även medlemmar som vill bidra med en extra slant till lederna köpa ledbevis.

Härjedalens snöskoterförening har beslutat att införa obligatoriska ledavgifter men klubben har ställt sig utanför det samarbetet. Vill du veta mer om anledningen till detta kan du läsa här.

Vill Du köpa märken eller karta?

Sätt in pengar på vårt Bankgironummer: 252-8016 och ange vad Du vill ha. Glöm inte att skriva Ditt namn och Din adress.

Priser

Klistermärke 40:-
Tygmärke 50:-
Karta 225:-
Ledmärke 260:-
Mössa 250:-

Frivilligt bidrag?

Vi är en ideell förening som tacksamt tar emot frivilliga bidrag, stora som små!

Vil du stötta oss kan du swisha valfritt belopp till 123 172 10 00 och skriva ”bidrag” som meddelande, eller använda dig av QR-koden här nedanför.