Tjejskotertur till Ljusnedal 13-14 mars 2011

Vi hade åter igen tur med vädret när det var dags för Hede skoterklubbs årliga tjejskotertur.

 

I helgen 12-13 mars var det dags igen och i år for 10 tjejer till Ljusnedal via Halvfari-Särvfjället-Messlingen. Där tänkte vi tanka men bensinen var slut så vi fick åka på Shell i Funäsdalen. Killen i kassan blev glad att det klev in några tjejer någon gång också som ville tanka skotern.

Väl framme i Ljusnedal hade vi lite "after skoter" med bad i tunna och bastu innan det serverades en 2-rätters middag på Gyllene Bocken. Det var vi 10 tjejer och 40 grabbar i matsalen. Maten var jättegod men vi saknade lite sallad så vi fick 2 extra fat. Det var visst inget grabbarna i restaurangen saknade på sin tallrik. Kvällen blev lugn och några trötta tjejer la sig redan vid 22 och några klarade att vara vaken till 01.

Efter frukosten nästa dag bar det iväg hem igen via Backvallen-Medskogsbygget-Gruckan där Gunnar Myhr och Robert Grubb serverade oss Kolbulle och kaffe. 

Vi fortsatte till Stôpsjön och Västvallen. På min trippmätare hade vi åkt ca 13 mil på härliga leder förutom den mellan Västvallen och Hede. Tack för en trevlig helg igen tjejer. 

// Rosita